Nieuws & Actualiteiten

TupAke Media 2015©Alle rechten voorbehouden

 

Home    Rubrieken    Archief    Over TV-Maluku    Contact    Links

 

 

> Abonneren

Peringatan Ride Out 2018

 

> Abonneren

Peringatan Ride Out - editie 11 - 14 april 2018

 

Voor meer info over de Ride Out >Klik hier

 

 

We zijn samen met de PRO2018 werkgroep Den Helder bezig met een geschikte locatie buiten de gemeente Den Helder, om de ceremonie daar alsnog plaats te laten vinden, zodat alle voorbereidingen van de PRO2018 werkgroep niet voor niks zijn geweest en de Molukse gemeenschap in Den Helder alsnog betrokken wordt bij de Peringatan Ride Out 2018!!!

 

Wij willen jullie allemaal bedanken voor de massale reactie op onze oproep om persoonlijk bezwaar aan te tekenen tegen de afwijzing in Den Helder. We kunnen het niet exact zeggen, maar zoals wij het nu kunnen tellen zijn er meer dan 5000 bezwaren verstuurd!!!! Dit heeft bijgedragen aan het feit dat alle negatieve redenen van afwijzing van tafel zijn en alleen nog op grond van een unieke lokale verkeerssituatie in Den Helder de vergunning is afgewezen.

 

Deze massale reactie sterkt niet alleen ons maar met name de PRO2018 werkgroep en de Molukse gemeenschap in Den Helder!!!

 

Organisatie Peringatan Ride Out.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

” Shirt Pahlawan Republik Maluku Selatan”

Het moet het eerste T- shirt worden die een positieve aandacht mag krijgen en waarvan de gelden gelijk naar Njonja en Tommy Soumokil gaan.  Om de belofte  die President Soumokil  aan Njonja & Thommy heeft meegegeven waarin ze samen een uitweg in proberen te vinden om zo de strijd voor te zetten.

 

“”MENCARI JALAN KELUAR””

In een goede samenwerkings verband met Sahabat, PAK & Kawan2 en met hun toestemming zal het team van Njonja & Thommy  de shirts verkopen tijdens de Ride out Peringatan 2018. Shirt Pahlawan Republik Maluku Selatan € 15,- ( exclusief € 5,- verzendkosten per shirt wanneer we het opsturen). Je kunt ook overmaken op rek. nr. NL36 ABNA 0520783115  ten name van Stichting ASAL MALUKU Foundation o.v.v. Shirt Soumokil en een mail sturen naar de onderstaande mail adressen en we sturen het op. Hij streed  de GOEDE STRIJD. Wij hopen op jullie steun.

 

Namens Njona & Thommy Soumokil

- David Tupan  0651607964  david.tupan@gmail.com

- Wilfred Kols   0682615250  wilfredpassion@live.nl

- En Team

Voor de aanvang van de Ride Out zijn de T-Shirts te koop in Assen.