Nieuws & Actualiteiten

TupAke Media 2015©Alle rechten voorbehouden

 

Home    Rubrieken    Archief    Over TV-Maluku    Contact    Links

 

 

> Abonneren

TUGU Benefietfeest Alphen aan den Rijn - 14 Juli 2018

> Abonneren

TUGU Benefietfeest Alphen aan den Rijn - 14 Juli 2018

 

Op zaterdag 14 juli zal het spetterende benefietconcert ‘Tugu Maluku Alphen’ plaatsvinden in Theater het Castellum te Alphen aan den Rijn.

Bezoekers kunnen rekenen op een diverse set aan live optredens van lokale en landelijke bands, zowel uit de Nederlandse en Molukse gelederen. O.a. de lokale helden van Power rockband Join the Wolf Pack zullen acte de presence geven, maar ook bekende Molukse bands als Remmen Los Partymusic, die altijd en overal alle voetjes van de vloer weten te krijgen met hun opzwepende livemuziek, zullen op deze feestelijke avond Castellum op zijn grondvesten laten schudden! Tel daar de steengoede band Groovy Experience en een surprise act bij op en het feest is compleet!

 

Dus heb je zin in een spetterend feest met goede livemuziek in het hartje van Alphen aan den Rijn? Noteer dan 14 juli alvast in jullie agenda!

 

Stichting Tugu Maluku Alphen organiseert dit benefietconcert met als doel geld inzamelen voor de realisatie van een Moluks Monument in Alphen aan den Rijn. Een Monument als eerbetoon aan de 1e generatie Molukkers in Nederland!

 

Indien men dit evenement wilt sponsoren of wilt weten wat er commercieel allemaal mogelijk is, neem dan contact met ons op via onze facebookpagina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorverkoop: ticket € 20,-     Aan de deur: € 25,-

Online voorverkoop ticket: www.theatercastellum.nl

Losse tickets telefonisch verkrijgbaar: 06-15427222 /  06-23273870

 

 

Email: tugumalukualphen@gmail.com

Tugu Maluku Alphen

KvK nr. 70991863

Rek.nr. NL34 RABO 0328 0948 62

T.n.v. Stichting Tugu Maluku Alphen